foto-vincent2

In de categorie 'professionals' heeft Roderick Brenninkmeijer (rechtsboven) de Gelderse Jeugdzorg Award 2012 in ontvangst mogen nemen. Het is een blijk van waardering van Zorgbelang Gelderland voor bijzondere en krachtige initiatieven in de jeugdzorg.

Studiebegeleiding Arnhem is het nieuwste huiswerkinstituut van Brenninkmeijer. Het komt voort uit Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen en Studiebegeleiding de Liemers (Zevenaar en Duiven). Ook hier bouwen we voort op meer dan 15 jaar ervaring in de studiebegeleiding.

Roderick Brenninkmeijer neemt prijs Gelderse Jeugdzorgaward 2012 in ontvangst

Waarom kiezen voor SA?

Goedkoopste in regio Arnhem

Aangezien het PGB harde klappen heeft gekregen door de plannen van het kabinet is het voor ouders steeds moeilijker om kwalitatieve zorg voor hun kind in te kopen. Wij denken mee en bieden veruit de goedkoopste studiebegeleiding in Arnhem. In tegenstelling tot veel instituten zijn wij nadrukkelijk geen 'studiezaal met toezicht', maar werken wij graag wat harder om de leerling actief en alert en te coachen. Benieuwd?

Orthopedagogisch gespecialiseerd

Uniek aan Studiebegeleiding Arnhem is dat we naast algemene huiswerkbegeleiding ook intensieve en specialistische varianten aanbieden. Deze vinden plaats onder leiding van (ortho)pedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met AD(H)D, dyslexie, -calculie of -fasie, NLD, ODD of vormen van autisme. Meer weten?

Herkenbaar als ouder?

Ik ben ongerust over mijn kind. Ik weet dat mijn kind goed zijn/haar best doet, maar dat het heel moeilijk voor hem/haar is. Ik zou willen dat mijn kind meer begeleiding krijgt dan op school wordt geboden. Thuis hebben we alles geprobeerd om hem/haar goed te begeleiden, maar dit blijkt onvoldoende te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kind het kan, maar ik zie dat mijn kind in de knel zit.

Wilt u meer lezen? 
Lees dan verder bij ouders.

Ben je scholier en herken jij je hierin?

"Ik heb er moeite mee om me op mijn huiswerk te richten en loop vaak achter de feiten aan. Het is moeilijk om alle informatie op school mee te krijgen. Doordat ik problemen heb met het in orde maken van mijn huiswerk, is het voor mij lastig om het te combineren met sport en andere hobby’s. Ik heb het gevoel dat ik veel doe, maar krijg telkens teleurstellende resultaten. Of soms weet ik wel dat ik meer had moeten doen, maar zijn er zoveel leuke dingen om me heen die ik dan toch voorrang geef."


Herken jij je hier een beetje in?
Lees verder bij leerlingen, misschien kunnen wij je helpen!

HOMi logo rescale

Waar zitten wij in Arnhem?

  • Brugstraat 6
    6811 MB Arnhem

Neem contact op

  • Aanmelding: 06-18634205
  • Direct contact met de studiezaal / afmelding i.v.m. ziekte e.d.:
    06-33349947 (ma t/m vr 15-18 uur). Afmelden vóór 15.00 uur kan via: 06-33164139 of mail naar a.terheerdt@studiebegeleidingarnhem.nl.

Partners

Logo van Studiebegeleiding Nijmegen   INVESTGOED Gemeente Arnhem Case 01